माटी के काया माटी मा मिलही / चंपा निषाद, प्रेमपुरी गोस्वामी

बानी ला झन बान बनाबे, बिना के सुर साज रे
बीते बात भले भुला जा, सुरता करके आज के

भूल चुक लेनी देनी, ये जिनगी के बात हे
कभू जुड घाम छाव, कभू दिन अउ रात हे

करम करे जा रे हंसा 2
करम करे जा रे हंसा, ये किस्मत के खेल हे
जीता जिनगी तब तक रही, जब तक दिया मा तेल हे

___________

लड़का
माटी के काया माटी मा मिलही गा 2
तोर हीरा सही काया, अगी मा जरही गा
तै कईसे तै कईसे राम ला भूलाई डारे

लगे हवय माया के बजार
तै कईसे तै कईसे राम ला भूलाई डारे ||2||

लड़की
माटी के काया माटी मा मिलही गा 2
तोर हीरा सही काया, अगी मा जरही गा
तै कईसे तै कईसे राम ला भूलाई डारे

लगे हवय माया के बजार
तै कईसे तै कईसे राम ला भूलाई डारे ||2||

राम नाम डोंगा तुलसी हे पतवार 2
चतुरा मन चड़े जईहो चतुरा मन चड़े जईहो
हो जाहू भव ले पार

तै कईसे तै कईसे राम ला भूलाई डारे

दोनों
लगे हवय माया के बजार
तै कईसे तै कईसे राम ला भूलाई डारे ||2||

लड़का
भक्ति के पाछू हमला हे चलना 2
इन्दरी हवाय बैरी इन्दरी हवाय बैरी
लगाम रखना

तै कईसे तै कईसे राम ला भूलाई डारे

दोनों
लगे हवय माया के बजार
तै कईसे तै कईसे राम ला भूलाई डारे ||2||

लड़की
जिनगी ला जीले बछर दिन ले 2
भाव भक्ति नई तो जाने भाव भक्ति नई तो जाने
नीई खोजे दिल ले

तै कईसे तै कईसे राम ला भूलाई डारे

दोनों
लगे हवय माया के बजार
तै कईसे तै कईसे राम ला भूलाई डारे ||2||

लड़की
माटी के काया माटी मा मिलही गा 2
तोर हीरा सही काया, अगी मा जरही गा
तै कईसे तै कईसे राम ला भूलाई डारे

दोनों
लगे हवय माया के बजार
तै कईसे तै कईसे राम ला भूलाई डारे ||2||

तै कईसे तै कईसे राम ला भूलाई डारे ||4||

गीत - माटी के काया माटी मा मिलही
प्रकार - रामायण भजन
सिंगर - चंपा निषाद, प्रेमपुरी गोस्वामी
लेखक - _______
म्यूजिक कंपनी - ______

bani la jhan ban banabe, bina ke sur saj re
bite bat bhale bhula ja, surta karke aj ke

bhul chuk leni deni, ye jingi ke bat he
kabhu jud gham chhav, kabhu din au rat he

karam kare ja re hansa 3
karam kare ja re hansa, ye kismat ke khel he
jita jinagi tab tak rahi, jab tak diya ma tel he

___________

boy
mati ke kaya mati ma milahi ga 2
tor hira sahi kaya, agi ma jarahi ga
tai kaise tai kaise ram la bhulai dare

lage have maya ke bajar
tai kaise tai kaise ram la bhulai dare ||2||

girl
mati ke kaya mati ma milahi ga 2
tor hira sahi kaya, agi ma jarahi ga
tai kaise tai kaise ram la bhulai dare

lage have maya ke bajar
tai kaise tai kaise ram la bhulai dare ||2||

ram naam donga tulasi he patwar 2
chatura man chade jaiho chatura man chade jaiho
ho jahu bhav le paar 

tai kaise tai kaise ram la bhulai dare

both
lage have maya ke bajar
tai kaise tai kaise ram la bhulai dare ||2||

boy
bhakti ke pachhu hamla he chalna 2
idari havay bairi idari havay bairi
lagaam rakhanaa

tai kaise tai kaise ram la bhulai dare

both
lage have maya ke bajar
tai kaise tai kaise ram la bhulai dare ||2||

girl
jingi la jile bachhar din le 2
bhav bhakti ni to jane bhav bhakti ni to jane
ni khoje dil le

tai kaise tai kaise ram la bhulai dare

both
lage have maya ke bajar
tai kaise tai kaise ram la bhulai dare ||2||

girl
mati ke kaya mati ma milahi ga 2
tor hira sahi kaya, agi ma jarahi ga
tai kaise tai kaise ram la bhulai dare

both
lage have maya ke bajar
tai kaise tai kaise ram la bhulai dare ||2||

tai kaise tai kaise ram la bhulai dare ||4||

Comments (कमेन्ट या फ़रमाईश करे)
Reply
OK

रामायण भजन

मोर चोला छटपटाथे नई जानौ का हो जाथे | JITESHVARI SINHA HIRESH SINHA RAMAYAN SONG MOR CHOLA CHHATPATA-जितेश्वरी सिन्हा, हिरेश सिन्हा

पहली बंदव मैं गणपति देवा ला – नीलकमल वैष्णव | PAHALI BANDAV MAI GANPATI DEVA LA LYRICS -नीलकमल वैष्णव

हरी बिना जग लागे सुन्ना - रामायण गीत - शारदा रानी मानस परिवार - लिरिक्स -रानी साहू

चल संगी देवता ला मनाबो - Cg Song Chal Sangi Devta La Manabo Lyrics-धुरवा राम मरकाम

बूझो बूझो गोरखनाथ अमृत बानी - उलट बासी - Bujho Bujho Gorakhnath Amrit Vani Lyrics-अनुज शर्मा

माटी होही तोर चोला रे संगी माटी होही तोर चोला - Mati Hohi Tor Chola Re Sangi Lyrics-महादेव हिरवानी, प्रभु सिन्हा

धरोहर - दिया के बाती हा कहिथे - Diya Ke Bati Ha Kahithe Lyrics-कविता वासनिक

तोर दुनिया करे कमाल - Tor Dunia Kare Kamaal He Ram Lyrics-Kavita Vasnik

सुन लो राम के अमर कहानी ला - Sun Lo Ram Ke Amar Kahani La Lyrics--

बिपति हरो हरी मोर बंधना छोरो बंदी छोर - Bipati Haro Hari Mor Lyrics-Kavita Vasnik

काया ला छोड़े के हंसा जाना परे न - Tola Jana Pare Na Lyrics-प्रभु सिन्हा

अजी अजी बलि राजा गऊकी बाम्हन मत मानो - Lyrics- प्रभु सिन्हा, महादेव हिरवानी , कविता वासनिक

हंस के सवारी दाई-संतोष यादव

चोला माटी के हे राम - चंचल ज्योति-चंचल ज्योति

बंसी वाला तोर बिना लागे रोवासी-संतोष यादव

डारा ले टुटके पाना गिरे-कविता वासनिक

अईसन भोले बाबा ला-कविता वासनिक

ओ जाने वाले गियानी जी-अनुज शर्मा

होरे हो तो सुंदर काया-रघुवर मानस परिवार

हाय अगम धार नंदिया-चंपा निषाद

सिया राम बोल हरि नाम बोल-पुजा साहू

मै तो बन के चिरैया-कु. डालेश्वरी छत्रे

माटी के काया माटी मा मिलही-चंपा निषाद, प्रेमपुरी गोस्वामी

लागव तोर पईया-रानी साहू

पिंजरा ले बोले मैना-डॉ. रामनारायण ध्रुव

कौड़ी कौड़ी जोरे रे सुवा-गौतम राज साहू

गाव अयोध्या कस लागत हे-हिरेश सिन्हा

मोर घर राम जरुर आही -हिरेश सिन्हा

मुरली वाला बंसी वाला-पूजा साहू