मोर घर राम जरुर आही / हिरेश सिन्हा

मोहनी सुरतिया ला नैना मा निहारी हव, आंखी के आशु मा चरण ला पखारी हव
मया के मारे मैं हा रोहू, आशु मा अपन पाव ला धोहू
तब मोर छाती जुडाही, मोर गाव राम जरूर आही आही जी
मोर गाव राम जरुर आही

जब ले जानेव तोर महिमा ला मनन करथो 2
तोर डेहरी मा आके भजन करथो 2

कब तै अबे तोर रस्ता जोहत रहीथव 2
तो पारा गली मा किंजरत रहीथो
तोर डेहरी मा आके भजन कारथो

तही मोर घर दुआर तही मोर संसार गा, ये कलपत जीव के तही अस आधार गा 2

मोहनी सुरतिया ला नैना मा निहारी हव, आंखी के आशु मा चरण ला पखारी हव 2
मया के मारे मैं हा रोहू, आशु मा अपन पाव ला धोहू 2
तब मोर छाती जुडाही, मोर घर राम जरूर आही आही जी
मोर घर राम जरुर आही

हे अंधियार जिनगी तहि अस अंजोर गा, फसे हओ बिच भवर में बिपत हर दे मोर गा 2

मोहनी सुरतिया ला नैना मा निहारी हव, आंखी के आशु मा चरण ला पखारी हव 2
मया के मारे मैं हा रोहू, आशु मा अपन पाव ला धोहू 2
तब मोर छाती जुडाही, मोर गाव राम जरूर आही आही जी
मोर घर राम जरुर आही


|| शायरी ||
ना मस्जिद की बात हो, ना शिवलो की बात हो
प्रजा बेरोजगार है, पहले निवालो की बात हो

हमारे निंद को दिककत ना भजन से है ना अजान से है
हमारे निंद को दिक्कत मरते हुए जवान और खुदकुशी करते हुए किशान से है
__________

आज आहि कालि आही, सांझ आही बिहाने आही,
फूटहा करम ला मोर जगाही, मोर घर राम जरूर आही आही जी
मोर घर राम जरुर आही

गीत - मोर घर राम जरुर आही
प्रकार - रामायण भजन
सिंगर - हिरेश सिन्हा
लेखक - ____( nand kumar sahu)
म्यूजिक कंपनी - CHANDAN MUSIC

Mohani suratiya la naina ma nihari hav, Ankhi ke anshu ma charan la pakhari hav
Mayaa ke mare mai ha rohu, ashu ma apan paav la dhohu
tab mor chhati judahi, mor gao ram jarur ahi ahi ji
mor gao ram jaru ahi

jab le janev tor mahima la manan kartho 2
tor dehari ma ake bhajan kartho 2

kab tai abe tor rastaa johat rahithav 2
to para gali ma kinjarat rahitho
tor dehari ma ake bhajan kartho 

Tahi mor ghar duwar tahi mor sansar ga, ye kalapat jiv ke tahi as adhar ga 2

Mohani suratiya la naina ma nihari hav, Ankhi ke anshu ma charan la pakhari hav 2
Mayaa ke mare mai ha rohu, ashu ma apan paav la dhohu 2
tab mor chhati judahi, mor gao ram jarur ahi ahi ji
mor gao ram jaru ahi

he andhiyar jinagi tahi as anjor ga, fase hao bich bhawar me bipat har de mor ga 2

Mohani suratiya la naina ma nihari hav, Ankhi ke anshu ma charan la pakhari hav 2
Mayaa ke mare mai ha rohu, ashu ma apan paav la dhohu 2
tab mor chhati judahi, mor gao ram jarur ahi ahi ji
mor gao ram jaru ahi


|| shayari ||
na masjid ki baat ho, na shivalo ki bat ho
prajaa berojgar hai, pahale nivalo ki bat ho

hamare nind ko dikkat na bhajan se hai na ajaan se hai
hamare nind ko dikkat marate huve jawaan aur khudkushi karte huve kishan se hai
__________

Aj ahi kali ahi, sanjh ahi bihane ahi,
futahaa karam la mor jagahi, mor gar ram jarur ahi

Comments (कमेन्ट या फ़रमाईश करे)
Reply
OK

रामायण भजन

मोर चोला छटपटाथे नई जानौ का हो जाथे | JITESHVARI SINHA HIRESH SINHA RAMAYAN SONG MOR CHOLA CHHATPATA-जितेश्वरी सिन्हा, हिरेश सिन्हा

पहली बंदव मैं गणपति देवा ला – नीलकमल वैष्णव | PAHALI BANDAV MAI GANPATI DEVA LA LYRICS -नीलकमल वैष्णव

हरी बिना जग लागे सुन्ना - रामायण गीत - शारदा रानी मानस परिवार - लिरिक्स -रानी साहू

चल संगी देवता ला मनाबो - Cg Song Chal Sangi Devta La Manabo Lyrics-धुरवा राम मरकाम

बूझो बूझो गोरखनाथ अमृत बानी - उलट बासी - Bujho Bujho Gorakhnath Amrit Vani Lyrics-अनुज शर्मा

माटी होही तोर चोला रे संगी माटी होही तोर चोला - Mati Hohi Tor Chola Re Sangi Lyrics-महादेव हिरवानी, प्रभु सिन्हा

धरोहर - दिया के बाती हा कहिथे - Diya Ke Bati Ha Kahithe Lyrics-कविता वासनिक

तोर दुनिया करे कमाल - Tor Dunia Kare Kamaal He Ram Lyrics-Kavita Vasnik

सुन लो राम के अमर कहानी ला - Sun Lo Ram Ke Amar Kahani La Lyrics--

बिपति हरो हरी मोर बंधना छोरो बंदी छोर - Bipati Haro Hari Mor Lyrics-Kavita Vasnik

काया ला छोड़े के हंसा जाना परे न - Tola Jana Pare Na Lyrics-प्रभु सिन्हा

अजी अजी बलि राजा गऊकी बाम्हन मत मानो - Lyrics- प्रभु सिन्हा, महादेव हिरवानी , कविता वासनिक

हंस के सवारी दाई-संतोष यादव

चोला माटी के हे राम - चंचल ज्योति-चंचल ज्योति

बंसी वाला तोर बिना लागे रोवासी-संतोष यादव

डारा ले टुटके पाना गिरे-कविता वासनिक

अईसन भोले बाबा ला-कविता वासनिक

ओ जाने वाले गियानी जी-अनुज शर्मा

होरे हो तो सुंदर काया-रघुवर मानस परिवार

हाय अगम धार नंदिया-चंपा निषाद

सिया राम बोल हरि नाम बोल-पुजा साहू

मै तो बन के चिरैया-कु. डालेश्वरी छत्रे

माटी के काया माटी मा मिलही-चंपा निषाद, प्रेमपुरी गोस्वामी

लागव तोर पईया-रानी साहू

पिंजरा ले बोले मैना-डॉ. रामनारायण ध्रुव

कौड़ी कौड़ी जोरे रे सुवा-गौतम राज साहू

गाव अयोध्या कस लागत हे-हिरेश सिन्हा

मोर घर राम जरुर आही -हिरेश सिन्हा

मुरली वाला बंसी वाला-पूजा साहू