काने मा बाली अऊ गोरा गोरा गाल / सुनील सोनी, अल्का चंद्राकर
छत्तीसगढ़ी गीतों के लिरिक्स के लिए
हमारे द्वारा बनाये गए मोबाइल एप्लीकेशन की खास बाते -
- लिरिक्स के बिच में कोई विज्ञापन नहीं
- पसंदीदा लिरिक्स का फ़वोरेट (सेव) लिस्ट
- अलग अलग टेक्स्ट कलर में मुखड़ा, उडान, अन्तरा
- कोई भी लिरिक्स खोजना बहुत आसान
काने मा बाली अऊ गोरा गोरा गाल गोरा गोरा गाल ||एले||
तोर घर ला बनाहू अपन ससुराल अपन ससुराल ||एले||
नीला दुपट्टा कुर्ती के रंग लाल कुर्ती के रंग लाल ||एले||
जादा मया झन करबे हो जाही जिव के काल हो जाही जिव के काल ||एले||
अरे हाय रे तै रानी चुम्बक ता मै तोर लोहा 2
अईसे का जादू डारे तै का बंधना बांधे तोर मया मा फ़ांस डारे मोला 2
अरे जारे तोर सही देखे हाओ कतको दीवाना 2
तोर मुखड़ा ला टार मोला लाइन ला मार नई ते झगडा मता देहु न 2
नदिया मा डोंगा खेवत रहिगेव खेवत रहिगेव ||एले||
तोर पल्लो उडागे देखत रहिगेव देखत रहिगेव ||एले||
लोटा भई लोटा उंडाहा लोटा उंडाहा लोटा ||एले||
अरे टूरा तोर हावे नियत खोटा नियत खोटा ||एले||
अरे हाय रे मोबाइल मा मै देहु मिसकल तोला 2
केरा बारी मा अ जाबे लारी मा आ जाबे छै बजे संझा के बेरा 2
अरे जारे मोबाइल मा सेखी बघार झन तै हा 2
एरिया कवरेज ले बाहर हे इहा कहा टावर हे कान मा टेकाए काबर एला 2
फिरिज के लस्सी पियाहु तोला वो पियाहु तोला वो ||एले||
तै हा कही दे रानी बिहाहू तोला वो बिहाहू तोला वो ||एले||
डारा पीवरा के पाना हा झरगे पाना हा झरगे ||एले||
तै मोला का बिहाबे कोचरहा परगे कोचरहा परगे||एले||
काने मा बाली अऊ गोरा गोरा गाल गोरा गोरा गाल ||एले||
तोर घर ला बनाहू अपन ससुराल अपन ससुराल ||एले||
नीला दुपट्टा कुर्ती के रंग लाल कुर्ती के रंग लाल ||एले||
जादा मया झन करबे हो जाही जिव के काल हो जाही जिव के काल ||एले||
छत्तीसगढ़ी गीतों के लिरिक्स के लिए
हमारे द्वारा बनाये गए मोबाइल एप्लीकेशन की खास बाते -
- लिरिक्स के बिच में कोई विज्ञापन नहीं
- पसंदीदा लिरिक्स का फ़वोरेट (सेव) लिस्ट
- अलग अलग टेक्स्ट कलर में मुखड़ा, उडान, अन्तरा
- कोई भी लिरिक्स खोजना बहुत आसान
गीत - काने मा बाली अऊ गोरा गोरा गाल
प्रकार - फ़िल्मी
सिंगर - सुनील सोनी, अल्का चंद्राकर
लेखक - ____
म्यूजिक कंपनी - Sundrani
kaane ma baalee aoo gora gora gaal gora gora gaal ||ele||
tor ghar la banaahoo apan sasuraal apan sasuraal ||ele||
neela dupatta kurtee ke rang laal kurtee ke rang laal ||ele||
jaada maya jhan karabe ho jaahee jiv ke kaal ho jaahee jiv ke kaal ||ele||
are haay re tai raanee chumbak ta mai tor loha 2
aeese ka jaadoo daare tai ka bandhana baandhe tor maya ma faans daare mola 2
are jaare tor sahee dekhe hao katako deevaana 2
tor mukhada la taar mola lain la maar naee te jhagada mata dehu na 2
nadiya ma donga khevat rahigev khevat rahigev ||ele||
tor pallo udaage dekhat rahigev dekhat rahigev ||ele||
lota bhee lota undaaha lota undaaha lota ||ele||
are toora tor haave niyat khota niyat khota ||ele||
are haay re mobail ma mai dehu misakal tola 2
kera baaree ma a jaabe laaree ma aa jaabe chhai baje sanjha ke bera 2
are jaare mobail ma sekhee baghaar jhan tai ha 2
eriya kavarej le baahar he iha kaha taavar he kaan ma tekae kaabar ela 2
phirij ke lassee piyaahu tola vo piyaahu tola vo ||ele||
tai ha kahee de raanee bihaahoo tola vo bihaahoo tola vo ||ele||
daara peevara ke paana ha jharage paana ha jharage ||ele||
tai mola ka bihaabe kocharaha parage kocharaha parage||ele||
kaane ma baalee aoo gora gora gaal gora gora gaal ||ele||
tor ghar la banaahoo apan sasuraal apan sasuraal ||ele||
neela dupatta kurtee ke rang laal kurtee ke rang laal ||ele||
jaada maya jhan karabe ho jaahee jiv ke kaal ho jaahee jiv ke kaal ||ele||
छत्तीसगढ़ी गीतों के लिरिक्स के लिए
हमारे द्वारा बनाये गए मोबाइल एप्लीकेशन की खास बाते -
- लिरिक्स के बिच में कोई विज्ञापन नहीं
- पसंदीदा लिरिक्स का फ़वोरेट (सेव) लिस्ट
- अलग अलग टेक्स्ट कलर में मुखड़ा, उडान, अन्तरा
- कोई भी लिरिक्स खोजना बहुत आसान
फ़िल्मी
घेरी बेरी वो - मार डारे मया मा -अनुज शर्मा
राखे रहिबे राखे रहिबे -सुनील सोनी, अल्का चंद्राकर
आज तोर नई बाचय - होली-Alka Chandrakar, Anupma Mishra, Deepti Dutta, Suni
किरिया खवाले संगवारी - कारी-सुनील सोनी
मोर पागा के कलगी - हस झन पगली फस जबे -सुनील सोनी, अल्का चंद्राकर
तोर छुनुर छुनुर पैरी के बोली मिठ लागे-सुनील सोनी
काने मा बाली अऊ गोरा गोरा गाल -सुनील सोनी, अल्का चंद्राकर
कुछ खोना हे कुछ पाना -सुनील सोनी
छम छम बोले पाव के पैरी-चंपा निषाद, अनुराग शर्मा
तरी हरि नाना - राजू दिलवाला-सुनील सोनी
कुहके कोयलिया-_____
जस गीत
रामायण भजन
लोक गीत
माँ दुर्गा - जवारा विसर्जन
फ़िल्मी
सुवा गीत
होली गीत
गौरी गौरा
बिहाव गीत
पंथी
पापुलर