छम छम बोले पाव के पैरी / चंपा निषाद, अनुराग शर्मा

छम छम बोले पाव के पैरी
छम छम बोले पाव के पैरी खन खन खनके कंगना
चम चम चमके माथ के बिंदिया तोर मया मा सजना
मया हे मोला गा ए तोर संग ना 2

कुहू कुहू कुहके कारी कोयलिया 
कुहू कुहू कुहके कारी कोयलिया प्रेम सन्देश सुनावै
सर-सर सर-सर पवन झकोरा गीत मया के गावै
मया हे मोला वो ए तोर संग ना 2

दुख पीरा मा संग नई छूटे अज खवाले किरिया

मया पिरित ये कम नी होवय ले ले वचन वो गोरिया ||2||

हिरदे के धड़कन बनाहु तोला गा
सांसा कस मन मा समाहू तोला ना

दिन महिना का साल बछर का पिरित कभू नई छुटय 
एक जनम का सात जनम मया जनम जनम नई छुटय
मया हे मोला गा ए तोर संग ना

मया हे मोला वो ए तोर संग ना 

मै राजा अव प्रेम नगर के रूप नगर के तै रानी
जुग जुग रही अमर रे संगी हमर मया के कहानी

बैरी जमाना के का फिकर हे 
संग जब तै हा ता का के डर हे

धक-धक धक-धक छतिया धडके 
फर-फर फर-फर फरके आंखी

उड़ जाबो चल आज लगाके 
मया पिरित के पांखी  

मया हे मोला गा ए तोर संग ना
मया हे मोला वो ए तोर संग ना 

गीत - छम छम बोले पाव के पैरी
प्रकार - फ़िल्मी
सिंगर - चंपा निषाद, अनुराग शर्मा
लेखक - Uttam Tiwari, Navaldas Manikpuri, Jafar Iqbal,
म्यूजिक कंपनी - Sundrani

chham chham bole pav ke parry
Chham cham bole pav ke pari khan khan khanke kangana
Cham cham chamke maath ke bindiya tor maya ma sajna
Maya hey mola ga a tor sang na 2

Kuhu Kuhu Kuhke Kari Koeliya
kuhu kuhu kuhke kari koeliya prem sandesh sunavai
Sar-Sar Sar-Sar Pawan Jhakora git Maya Ke Gaavai
Maya hey mola woh a tor sang na 2

Dhukh pira ma sang ni chhute aj khavale kiriya

Maya parit ye kam ni hovaay le le vachan wo goriya ||2||

Hride Ke Dhadak Banahu Tola Ga
Sansa Kas Mana Maa Samahu Tola Na

din mahina ka saal Bachhar ka pirit Kabhu nai chhutay
ek janam ka sat janam mayaa janam janam nai chhutay
Maya hey mola ga ae tor sang na

Maya hey mola woh a tor sang na

mai raja av prem nagar ke rup nagar ke tai rani
Jug Jug Rahi Amar Re Sangi hamar maya ke kahani

bairi jamana ke ka fikar he
Sang jab taiha ta ka ke dar he

dhak-dhak dhak-dhak chhatiya dhadke
far-far far-farke ankhi

ud jabo chal aj lagake
Maya Pirit ke Pankhi

Maya hey mola ga a tor sang na
Maya hey mola woh a tor sang na

Comments (कमेन्ट या फ़रमाईश करे)
Reply
OK

फ़िल्मी

घेरी बेरी वो - मार डारे मया मा -अनुज शर्मा

राखे रहिबे राखे रहिबे -सुनील सोनी, अल्का चंद्राकर

आज तोर नई बाचय - होली-Alka Chandrakar, Anupma Mishra, Deepti Dutta, Suni

किरिया खवाले संगवारी - कारी-सुनील सोनी

मोर पागा के कलगी - हस झन पगली फस जबे -सुनील सोनी, अल्का चंद्राकर

तोर मया के बोली खातिर - मया दे दे मया ले ले -कुलेश्वर ताम्रकार

तोर मन कईसे लागे राजा - मया दे दे मया ले ले -ममता चंद्राकर

तोर छुनुर छुनुर पैरी के बोली मिठ लागे-सुनील सोनी

काने मा बाली अऊ गोरा गोरा गाल -सुनील सोनी, अल्का चंद्राकर

कुछ खोना हे कुछ पाना -सुनील सोनी

छम छम बोले पाव के पैरी-चंपा निषाद, अनुराग शर्मा

तरी हरि नाना - राजू दिलवाला-सुनील सोनी

कुहके कोयलिया-_____

चलहट कोनो देख लिहि-सुनील तिवारी,अल्का चंद्राकर