करसा सिंगारो भैया - ममता चंद्राकर / ममता चंद्राकर

छत्तीसगढ़ी गीतों के लिरिक्स के लिए
हमारे द्वारा बनाये गए मोबाइल एप्लीकेशन की खास बाते -


- लिरिक्स के बिच में कोई विज्ञापन नहीं

- पसंदीदा लिरिक्स का फ़वोरेट (सेव) लिस्ट

- अलग अलग टेक्स्ट कलर में मुखड़ा, उडान, अन्तरा

- कोई भी लिरिक्स खोजना बहुत आसान



करसा सिंगारो भैया रिग बिग सीग बीग रिग बिग सीग बीग
बहिनी सिंगारो भैया गौरी बरन के 2

करसा सिंगारत भैया एक दिन लगथे गा, एक दिन लगथे
बहिनी सिंगारत भैया महिना दिन लगथे 2

गाड़ा सिंगारो भैया गडुनी सिंगारो गा, गडुनी सिंगारो
नोनी मुंगसिया ला गहना सिंगारो 2

ढूल ढूल गड़ा ढूलत चले अईथे, ढूलत चले अईथे
बिन भाई के बहिनी गुनत चले अईथे 2

भाई वाला बहिनी हसत करसा बोहिथे हसत करसा बोहिथे
बिन भाई की बहिनी रोवत करशा बोहिथे 2

देतो वो दाई झापी मा धरे लुगरा झापी मा धरे लुगरा
अंगना खड़े हे सातो संगी वो दाई 2

पहिरो वो बेटी झापी मा धरे लुगरा झापी मा धरे लुगरा
बोही रेंगो वो बेटी झालर करसा 2



छत्तीसगढ़ी गीतों के लिरिक्स के लिए
हमारे द्वारा बनाये गए मोबाइल एप्लीकेशन की खास बाते -


- लिरिक्स के बिच में कोई विज्ञापन नहीं

- पसंदीदा लिरिक्स का फ़वोरेट (सेव) लिस्ट

- अलग अलग टेक्स्ट कलर में मुखड़ा, उडान, अन्तरा

- कोई भी लिरिक्स खोजना बहुत आसान



गीत - करसा सिंगारो भैया - ममता चंद्राकर
प्रकार - गौरी गौरा
सिंगर - ममता चंद्राकर
लेखक - ममता चंद्राकर
म्यूजिक कंपनी - KK CASSETTE

Karsha singaro bhaiya rig big seeg beeg rig big seeg beeg
bahini singaro bhaiya gauri baran ke 2

karsha singarat bhaiya ek din lagathe ga, ek din lagathe
bahini singarat bhaiya mahina din lagathe 2

gada singaro bhaiya gaduni singaro ga, gaduni singaro
noni mungasiya la gahanaa singaro 2

dhul dhul gada dhulat chale aithe, dhulat chale aithe
bin bhai ke bahini gunat chale aithe 2

bhai wala bahini hasat karsha bohithe hasat karsha bohithe 
bin bhai ke bahini rowat karsha bohite 2

deto vo dai jhaapi ma dhare lugraa jhaapi ma dhare lugraa 
anganaa khade he sato sangi vo dai 2

pahiro vo beti jhaapi ma dhare lugraa jhaapi ma dhare lugraa 
bohi rengo vo beti jhhalar karsha

Comments (कमेन्ट या फ़रमाईश करे)
Reply
OK


छत्तीसगढ़ी गीतों के लिरिक्स के लिए
हमारे द्वारा बनाये गए मोबाइल एप्लीकेशन की खास बाते -


- लिरिक्स के बिच में कोई विज्ञापन नहीं

- पसंदीदा लिरिक्स का फ़वोरेट (सेव) लिस्ट

- अलग अलग टेक्स्ट कलर में मुखड़ा, उडान, अन्तरा

- कोई भी लिरिक्स खोजना बहुत आसान



गौरी गौरा

बड़े डडैया मोर बड रंगरेला-गरिमा दिवाकर

लाली लाली परसा-छाया चंद्राकर

एक पतरी रैनी बैनी-अल्का चंद्राकर

करसा सिंगारो भैया - ममता चंद्राकर-ममता चंद्राकर

जोहर जोहर मोर - अल्का चंद्राकर-अल्का चंद्राकर