रधिया रिसागे हाय बिरिज बन मा / कविता वासनिक

छत्तीसगढ़ी गीतों के लिरिक्स के लिए
हमारे द्वारा बनाये गए मोबाइल एप्लीकेशन की खास बाते -


- लिरिक्स के बिच में कोई विज्ञापन नहीं

- पसंदीदा लिरिक्स का फ़वोरेट (सेव) लिस्ट

- अलग अलग टेक्स्ट कलर में मुखड़ा, उडान, अन्तरा

- कोई भी लिरिक्स खोजना बहुत आसान



तरी नरी ना वो दीदी तरी नरी ना ना, हाय बिरिज बन मा 2

ये बिरिज बन मा

ये बिरिज बन मा गुइयां मोर, रधिया रिसागे हाय बिरिज बन मा 2

बाजे बसुरी राधा बपुरी, सुनत बही होगे 2
सुध सिरागे मति हरागे, गुनत कहीं होगे

ये बिरिज बन मा

ये बिरिज बन मा गुइयां मोर, रधिया रिसागे हाय बिरिज बन मा 2

सउत होगे तो बंसी कान्हा, बाय बियाकुल चोला 2
गोप गुवलिन गईया बछुरा, खोजत राइथे तोला

ये बिरिज बन मा

ये बिरिज बन मा गुइयां मोर, रधिया रिसागे हाय बिरिज बन मा 2

ये बंसी ला देओ नहीं, काला तै बजाबे 2
तिन लोक चौदह भुवन ला, कईसे तै नचाबे

ये बिरिज बन मा

ये बिरिज बन मा गुइयां मोर, रधिया रिसागे हाय बिरिज बन मा 2

|| लड़का ||
ये मुरली ला देदे राधा, ये मोर प्रान अधारे
तोर बिना बृजभान दुलारी, कोन मयारू हमारे

ये बिरिज बन मा



छत्तीसगढ़ी गीतों के लिरिक्स के लिए
हमारे द्वारा बनाये गए मोबाइल एप्लीकेशन की खास बाते -


- लिरिक्स के बिच में कोई विज्ञापन नहीं

- पसंदीदा लिरिक्स का फ़वोरेट (सेव) लिस्ट

- अलग अलग टेक्स्ट कलर में मुखड़ा, उडान, अन्तरा

- कोई भी लिरिक्स खोजना बहुत आसान



गीत - रधिया रिसागे हाय बिरिज बन मा
प्रकार - सुवा गीत
सिंगर - कविता वासनिक
लेखक - _
म्यूजिक कंपनी - Sundrani

Tari nari na na vo didi tari nari na na, hay birij ban ma 2

Ye birij ban ma 

Ye birij ban ma guiyan mor, radhiya risage hay birij ban ma 2

Baje basuri radha bapuri, Sunat bahi hoge 2
Sudh sirage mati haraage, Gunat kahi hoge

Ye birij ban ma 

Ye birij ban ma guiyan mor, radhiya risage hay birij ban ma 2

Saut hoge tor bansi kanha, bay biyakul chola 2
Gop guvalin gaiya bachhura, khojat raithe tola

Ye birij ban ma 

Ye birij ban ma guiyan mor, radhiya risage hay birij ban ma 2

Ye bansi la deo nahi, kala tai bajabe 2
teen lok chauda bhuvan la, kaise tai nachabe

Ye birij ban ma 

Ye birij ban ma guiyan mor, radhiya risage hay birij ban ma 2

|| boy ||
Ye murali la dede radha, ye mor pran adhaare 
Tor bina brijbhan dulari, kon mayaru hamaare

Ye birij ban ma 

|| girl ||
Ye birij ban ma guiyan mor, mohanaa mohage hay birij ban ma 2

Comments (कमेन्ट या फ़रमाईश करे)
Reply
OK


छत्तीसगढ़ी गीतों के लिरिक्स के लिए
हमारे द्वारा बनाये गए मोबाइल एप्लीकेशन की खास बाते -


- लिरिक्स के बिच में कोई विज्ञापन नहीं

- पसंदीदा लिरिक्स का फ़वोरेट (सेव) लिस्ट

- अलग अलग टेक्स्ट कलर में मुखड़ा, उडान, अन्तरा

- कोई भी लिरिक्स खोजना बहुत आसान



सुवा गीत

भोला ला चलो मील के मनाबो - सुवा गीत-गरिमा दिवाकर

आगे देवारी सुवा नाच लेबो-गीतांजली

पिपर के पाना - आरू साहू-आरू साहू

कदम तरी मा खेले कन्हैया-भूमिका साहू

रधिया रिसागे हाय बिरिज बन मा-कविता वासनिक

उड़ जा तै सुवा-अल्का चंद्राकर

अंगरी ला मोड मोड-ममता चंद्राकर

सुवा बोलथे रे - आरू साहू-आरू साहू

फुलगे चिरैया रुम झुम ले-कविता वासनिक

सुवा लहकथे डार मा-अल्का चंद्राकर