बने करे राम मोला अंधरा बनाए / अनुज शर्मा
छत्तीसगढ़ी गीतों के लिरिक्स के लिए
हमारे द्वारा बनाये गए मोबाइल एप्लीकेशन की खास बाते -
- लिरिक्स के बिच में कोई विज्ञापन नहीं
- पसंदीदा लिरिक्स का फ़वोरेट (सेव) लिस्ट
- अलग अलग टेक्स्ट कलर में मुखड़ा, उडान, अन्तरा
- कोई भी लिरिक्स खोजना बहुत आसान
बने करे राम मोला अंधरा बनाए 2
आंखी मा देखे के दुख नई धराए
दिन रात मोर बर बराबर बनाए
मोर जिनगी मा सुरूज नई ऊवाए ||राम||
बने करे राम मोला अंधरा बनाए 2
सुने हावव दुनिया मा रंग रंग के शोर, भुईया मा मनखे अऊ गद्दी मा ढोर
बडे बडे नेता उचाए हे देश, रक्शा चरित्तर अउ साधु के भेष
ए सब के दर्शन करे ले बचाए 2 ||राम||
बने करे राम मोला अंधरा बनाए 2
दाई ला आंसु बोहावत नई देखव, ददा ल चुप कसमसावत नई देखव
भाई ला अंगना खडावत नई देखव, बेटा ला घर छोड जावत नई देखव
जऊने हा देखय उही छटपटाए 2
बने करे राम मोला अंधरा बनाए 2
गाना के मुखडा मा चिखला सने हे , गुंडा अऊ बदमाश हिरो बने हे
तन हिरोइन के ओनहा ना चेंदरा, लगथे नचईया मन सरकस के बेंदरा
नियत के नंगरा सिनेमा बनाए 2
बने करे राम मोला अंधरा बनाए 2
कोनो कोनो कइथे की ए बाबूलाल, होके अलाल तै झडकथस ग माल
मै हा कथो सच काहे सुन ले सियान, आंखी मुंदाथे त मिलथे गियान
दुनिया किंजर लेव 2 टिकिस बिन कटाए ||राम||
बने करे राम मोला अंधरा बनाए 2
बने करे राम मोला अंधरा बनाए 2
आंखी मा देखे के दुख नई धराए
दिन रात मोर बर बराबर बनाए
मोर जिनगी मा सुरूज नई ऊवाए ||राम||
बने करे राम मोला अंधरा बनाए 2
छत्तीसगढ़ी गीतों के लिरिक्स के लिए
हमारे द्वारा बनाये गए मोबाइल एप्लीकेशन की खास बाते -
- लिरिक्स के बिच में कोई विज्ञापन नहीं
- पसंदीदा लिरिक्स का फ़वोरेट (सेव) लिस्ट
- अलग अलग टेक्स्ट कलर में मुखड़ा, उडान, अन्तरा
- कोई भी लिरिक्स खोजना बहुत आसान
गीत - बने करे राम मोला अंधरा बनाए
प्रकार - पापुलर
सिंगर - अनुज शर्मा
लेखक - रामेश्वर वैष्णव
म्यूजिक कंपनी - Arug Music Company
bane kare ram mola andhara banaye 2
ankhi dekhe ke dukh nai dharaye
din rat mor bar barobar banaye
mor jingi ma suruj nai uyaye ||ram||
bane kare ram mola andhara banaye 2
sune havav duniya rang rang ke chor, bhuiya ma mankhe au gaddi ma dhor
bade bade neta uchaye he desh, raksha charittar au sadhu ke bhesh
ye sab ke darshan kare le bachaye ||ram||
bane kare ram mola andhara banaye 2
dai la ashu bohavat nai dekhav, dada la chup kasmasavat nai dekhav
bhai la angana khadavat nai dekhav, beta la ghar chhor javat nai dekhav
jaune ha dekhay uhi chhatpataye 2
bane kare ram mola andhara banaye 2
gana ke mukhda ma chikhla sane he, gunda au badmash hero bane he
tan ma heroin ke onha na chendra, lagthe nachaiya man sarkash ke bendra
niyat ke nangra cinema banaye 2
bane kare ram mola andhara banaye 2
kono kahithe ki ye babulal,hoke alal tai jhadkathas ga mal
mai kathav sach kahe sunle siyan,ankhi mundathe ta milthe giyan
duniya kindar lev, tikis bin kataye ||ram||
bane kare ram mola andhara banaye 2
ankhi dekhe ke dukh nai dharaye
din rat mor bar barobar banaye
mor jingi ma suruj nai uyaye ||ram||
bane kare ram mola andhara banaye 2
छत्तीसगढ़ी गीतों के लिरिक्स के लिए
हमारे द्वारा बनाये गए मोबाइल एप्लीकेशन की खास बाते -
- लिरिक्स के बिच में कोई विज्ञापन नहीं
- पसंदीदा लिरिक्स का फ़वोरेट (सेव) लिस्ट
- अलग अलग टेक्स्ट कलर में मुखड़ा, उडान, अन्तरा
- कोई भी लिरिक्स खोजना बहुत आसान
पापुलर
नवा नवा मया मोला होए हे-सुभम साहू, भूमिका साहू
तोर तिरछी नजर-किशन सेन, केशरी साहू
कनिहा मा मोर करधन-सिवनी जंघेल, सुनील सोनी
तै कोन रईथस-हिरेश सिन्हा जितेश्वरी सिन्हा
सुनना मोर सांवर गोरी-कांतिकार्तिक यादव
कोसा के साड़ी-गोर लाल बर्मन, करिश्मा खान
मै का करव-हिरेश सिन्हा चंपा निषाद
कोचई पान -वैश्वर ओमेश
मोहनी-मोनिका वर्मा, तुशांत कुमार
जस गीत
रामायण भजन
लोक गीत
माँ दुर्गा - जवारा विसर्जन
फ़िल्मी
सुवा गीत
होली गीत
गौरी गौरा
बिहाव गीत
पंथी
पापुलर